Samenwerkingen

Be Suitable werkt op diverse fronten samen met verschillende partijen, adviseurs en (volmacht)verzekeraars. Hieronder ziet u met welke organisaties wij onder meer zaken doen. 

Nedasco

Be Suitable is in 2013 opgericht als onafhankelijke dochteronderneming van Nedasco om specialistische ondersteuning bij ziekteverzuim en WIA-casemanagement te kunnen leveren.

VvAA

VvAA is verzekeraar en adviseur voor zorgprofessionals in Nederland. In samenwerking met Nedasco biedt VvAA hun klanten sinds begin 2017 het zogenoemde VvAA Gezond in Praktijk Pakket. 

Horecadesk

Als adviesdienst van Horecadesk geeft Be Suitable ondernemers advies bij langdurige verzuimdossiers. Wij zijn de sparringpartner van Horecadesk om werkgevers optimale ondersteuning te bieden.

VerzuimConsult

Be Suitable werkt al jaren samen met VerzuimConsult op het gebied van verzekeringsgeneeskundige onderzoeken en advies tijdens beroeps- en bezwaarprocedures bij WGA-trajecten. 

Verzekeraars

Naast bovenstaande partners voert Be Suitable werkzaamheden uit voor diverse verzekeraars die zijn aangesloten bij serviceprovider Nedasco. Klanten van onder meer Nationale-Nederlanden, Avero Achmea en a.s.r. verzekeringen ontvangen via ons begeleiding bij langdurige arbeidsongeschiktheidstrajecten.