Over ons

Be Suitable is een 100% dochteronderneming van Nedasco Verzekeringen en beschikt over (register) casemanagers, arbeidsdeskundigen en juristen met kennis van de sociale wet- en regelgeving.

Een goed verzuim- en re-integratiebeleid is door alle wijzigingen en risico’s binnen de sociale zekerheid van groot belang. Be Suitable helpt werkgevers door grip te krijgen op ziekteverzuim en re-integratie en het verminderen van financiële risico’s tijdens zowel de eerste twee jaar ziekte als in de Ziektewet of WIA.

Als ‘regisseur’ focussen wij ons op de belangen en het toekomstperspectief van zowel werkgever als werknemer. Door onze kennis en benadering dragen onze adviezen bij aan de structurele inzetbaarheid van werknemers maar ook aan de continuïteit van een onderneming. Daarnaast zoeken wij voor werkgevers uit hoe zij binnen hun organisatie kunnen besparen op beïnvloedbare geldstromen in de sociale zekerheid.

Klanten staan bij Be Suitable áltijd centraal. Wij zijn een jonge en ambitieuze organisatie met korte lijnen, altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Wat die oplossing is? Daar gaan wij graag voor u naar op zoek.

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe functie? Kijk of er vacatures zijn bij Be Suitable.

Nieuwe vacatures Be Suitable
Werkwijze Sociale Zekerheid Register Casemanagementbureau Be Suitable

Zo werken wij

Korte lijnen met simpele en concrete persoonlijke adviezen en duidelijke afspraken vooraf. Lees hier meer over de manier waarop Be Suitable kan helpen.

Privacy Statement Be Suitable B.V.

Over privacy mag wat Be Suitable betreft geen onduidelijkheid bestaan. Helemaal omdat wij met bijzondere persoonsgegevens werken. Hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan staat in ons (herziene) privacy statement.

Klik op de link naar ons privacy statement om te bekijken welke gegevens we verzamelen, over hoe we die gebruiken en hoe lang we de gegevens bewaren. Om transparante en duidelijke informatie te kunnen geven over de verwerking, hebben we het statement in verschillende hoofdstukken ingedeeld.

Nieuwe vacatures Be Suitable

Lid RNVC

De werknemers van Be Suitable hebben aantoonbaar actuele werkervaring en zijn continu bezig om hun vakkennis op niveau te houden. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers (RNVC).

Het lidmaatschap bij de RNVC betekent dat wij de titels Rccm (Register case- en caremanager) of Crov (Casemanager regie op verzuim) mogen gebruiken. Dit houdt onder meer in dat onze werknemers een casemanagementopleiding op (post)bachelor niveau hebben afgerond en zich, regelmatig, laten bijscholen.

Bij ons werken, door de RNVC, erkende specialisten op het gebied van sociale zekerheid, verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Referenties

Benieuwd naar de mening van onze klanten over onze dienstverlening en werkwijze?

“Be Suitable staat ons bij tijdens het re-integratietraject of door middel van het aanleveren van specifieke kennis die wij zelf niet (voldoende) in huis hebben. Het doel is altijd een succesvolle re-integratie of een succesvolle WIA-aanvraag na 2 jaar ziekte.”

 

Rick Janssen

P&O, Verberne Grondwerken

“Be Suitable heeft al onze WGA-dossiers in behandeling en onderzoekt of voordelen behaald kunen worden voor de werkgever en (ex-)werknemer. Dit heeft reeds meerdere malen geresulteerd in een omzetting van een WGA- naar een IVA-uitkering.”
Chantal Verdonk

Manager P&O, Stoffels Bleijenberg

“Be Suitable heeft veel kennis van zaken van de Wet Verbetering Poorwachter en denkt oplossingsgericht. Daarnaast hebben we advies en hulp gekregen bij het afwikkelen van een vaststellingsovereenkomst voor het beëindigen van een dienstverband.”
Sietske Huijser

HR-Consultant, TWP Containers