Het team van Be Suitable

Marc Houtman

Marc Houtman

Teammanager

Marc Houtman is werkzaam als teammanager bij Be Suitable. Naast het aansturen van het team en het ontwikkelen van onze dienstverlening, adviseert hij werkgevers op het gebied van verzuim- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s. Hij is sinds 2013 geregistreerd Case & Care manager (Rccm®) en heeft veel ervaring op het gebied van risicobeheersing binnen de Nederlandse sociale zekerheid.  Marc is tevens initiatiefnemer van ArboNext, een dochteronderneming van Nedasco Verzekeringen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en mogelijke samenwerking? Neemt u dan contact op via marc@besuitable.nl

Veerle Tijssen

Veerle Tijssen

Arbeidsdeskundig Consultant

Veerle is sinds september 2019 werkzaam bij Be Suitable als Arbeidsdeskundig Consultant, en is register arbeidsdeskundige. Daarnaast heeft zij de opleiding tot specialist taakdelegatie afgerond. Veerle heeft ruime ervaring binnen diverse organisaties in HR functies op verschillende niveaus. Vanuit een interesse in ieder mens kijkt Veerle bij elk arbeidsdeskundig onderzoek naar het beste voor werkgever en werknemer. Daarbij is haar doel altijd duurzame re-integratie. Vragen? Stuur een e-mail naar: veerle@besuitable.nl

Joeri Willems

Joeri Willems

Arbeidsdeskundig Consultant

Joeri werkt bij Be Suitable als Arbeidsdeskundig Consultant en is register arbeidsdeskundige. Naast een ruime ervaring in de re-integratie heeft Joeri de master organisatiepsychologie afgerond en is opgeleid als coach. Met een open blik probeert hij de werknemer en de situatie zo goed mogelijk te leren kennen en te adviseren. Vragen? Stuur een e-mail naar: joeri@besuitable.nl.

Gert van der Graaf

Gert van der Graaf

Register Casemanager

Gert heeft in het verleden jarenlang bij meerdere verzekeringsmaatschappijen gewerkt. Daar had hij contact met werkgevers, arbodiensten, casemanagementbureaus en het UWV over de arbeidsongeschiktheid van werknemers, re-integratie en alles wat daarbij komt kijken. In november 2015 heeft hij ervoor gekozen om bij Be Suitable in dienst te treden, en werkt, na het afronden van de opleiding Rccm©, nu als Register Casemanager. Hij fungeert graag als vraagbaak en zoekt zaken voor u tot op de bodem uit. Vragen? Stuur een e-mail naar: gert@besuitable.nl.

Anike Alvarenga

Anike Alvarenga

Register Casemanager

Anike is sinds december 2014 werkzaam bij Be Suitable als Register Casemanager en heeft de opleiding Rccm© afgerond. Haar HR-achtergrond helpt om een betere voorstelling te maken van verzuimsituaties. Zij stelt met haar betrokkenheid alles in het werk om lastige re-integratievraagstukken snel in goede banen te leiden en te voldoen aan eisen uit de Wet Verbetering Poortwachter. Ook verzorgt zij de begeleiding van werkgevers met een WGA Eigenrisicodragersverzekering om instroom te voorkomen en uitstroom te versnellen. Vragen? Stuur een e-mail naar: anike@besuitable.nl.

Caroline van Nieuwenhoven

Caroline van Nieuwenhoven

Casemanager Regie op Verzuim

Caroline werkt sinds april 2019 bij Be Suitable. Hiervoor heeft zij tien jaar gewerkt als re-integratie adviseur en Spoor 2 specialist. In deze rol heeft zij vele werknemers succesvol herplaatst in werk en werkgevers geadviseerd in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter en het voorkomen van loonsancties. Ook is Caroline HR-Manager geweest bij diverse (grote) werkgevers. Zij komt graag langs om persoonlijk haar kennis op het gebied van HR, en in het bijzonder van verzuim en re-integratie, te delen. Vragen? Stuur een e-mail naar: caroline@besuitable.nl.

Marije de Vries

Marije de Vries

Casemanager Regie op Verzuim

Marije werkt sinds augustus 2017 bij Be Suitable. Hiervoor heeft zij bij verschillende organisaties ervaring opgedaan op het gebied van casemanagement en ziekteverzuim. Zij is een echte specialiste op ‘Poortwachter-gebied’ en weet als geen ander hoe ze een complex dossier moet aanpakken. Marije is in het bezit van het diploma Casemanager Regie op Verzuim (Crov®). Zo kan zij u vanaf de start van het verzuim tot en met de WIA-aanvraag op betrokken en adequate wijze adviseren. Vragen? Stuur een e-mail naar: marije@besuitable.nl

BERDIEN VAN BENTHEM

BERDIEN VAN BENTHEM

Casemanager Regie op Verzuim

Berdien werkt sinds maart 2018 bij Be Suitable als Casemanager. Naast de master Sociale- en Gezondheidspsychologie heeft zij de opleiding Regie op Verzuim afgerond. In het dagelijkse werk houdt zij zich als Casemanager bezig met lastige verzuimvraagstukken. Naast het begeleiden van werkgevers bij ziekteverzuim houdt ze zich ook bezig met Proces en Kwaliteit binnen onze eigen organisatie. Vragen? Stuur een e-mail naar: berdien@besuitable.nl.

Melek Kuloglu

Melek Kuloglu

Junior Casemanager

Melek werkt bij Be Suitable als Junior Casemanager. Zij heeft de bachelor Gezondheidswetenschappen afgerond en momenteel volgt zij de opleiding Regie op Verzuim. Hiermee creëert zij verdieping in haar kennis op het gebied van verzuimvraagstukken. Naast het begeleiden van werkgevers houdt zij zich bezig met de Marketing gerelateerde aspecten van Be Suitable. Vragen? Stuur een e-mail naar: melek@besuitable.nl.

LAURA HENDRIKS

LAURA HENDRIKS

Juridisch Consultant

Laura werkt bij Be Suitable als Juridisch Consultant en heeft daarnaast de opleiding Crov® afgerond. Met haar passie voor recht ondersteunt ze u graag in uw (rechts)positie en gaat ze samen met u op zoek naar oplossingen door wet- en regelgeving op de juiste manier te interpreteren. Door haar ervaring met ziekteverzuim en sociale zekerheid weet Laura hoe ze een complex-re-integratiedossier moet benaderen en het verschil te maken. Als Juridisch Consultant richt zij zich op schadelastbeheersing en de diverse belangen bij bezwaar- en beroepsprocedures tegen het UWV. Vragen? Stuur een e-mail naar: laura@besuitable.nl.

Mark IJkhout

Mark IJkhout

Front Office Medewerker

Mark verricht als Front Office Medewerker ondersteunende, administratieve en organisatorische werkzaamheden. Hij is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, opdrachtgevers of aangesloten providers en fungeert als vraagbaak en luisterend oor voor onze klanten. Achter de schermen zorgt Mark ervoor dat alles bij Be Suitable soepel verloopt. Vragen? Stuur een e-mail naar: mark@besuitable.nl.