Lid Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers RNVC

Lid RNVC en RSC

De werknemers van Be Suitable hebben aantoonbaar actuele werkervaring en zijn continu bezig om hun vakkennis op niveau te houden. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers (RNVC) en bij het Register Specialistisch Casemanagement (RSC).

Het lidmaatschap bij de RNVC en bij de RSC betekent dat wij de titels RCCM en RCMC (Register Case- en Caremanager), (C)ROV (Casemanager Regie op Verzuim) en CMTD (Casemanager Taakdelegatie) mogen gebruiken. Dit houdt onder meer in dat onze werknemers een casemanagementopleiding op (post)bachelor niveau hebben afgerond en zich, regelmatig, laten bijscholen. Bij ons werken, door de RNVC en RSC, erkende specialisten op het gebied van sociale zekerheid, verzuim en arbeidsongeschiktheid.

 

Crov® en Rccm®

De titels Crov® en Rccm® zijn dé waarborgen in Nederland voor hoogwaardig casemanagement. Deze keurmerken mogen uitsluitend gebruikt worden door registerleden van de RNVC. Een register casemanager met de titel Rccm® of Crov®:

  • heeft een door RNVC geaccordeerde opleiding gevolgd en met goed resultaat afgerond
  • voldoet aan de eisen voor permanente educatie van de RNVC, door bijscholing en intervisiegroepen
  • is professioneel werkzaam op gebied van (register) casemanagement
  • onderschrijft de ethische gedragscode van de RNVC en handelt hiernaar.

Door deze eisen zijn al onze klanten –werkgevers en werknemers – verzekerd van professioneel casemanagement, waarbij kwaliteit en integriteit hoog in het vaandel staan. Kijk voor meer informatie op de website van de RNVC en op de website van de RSC